AjankohtaistaDry Ager®

Saksalaista huippulaatua nyt myös Suomesta

Dry Ager® on maailman paras Lihanmureutuskaappi, jolla aloittelijakin onnistuu kypsyttämään mureaa ja herkullista lihaa. Innovaation taustalla on saksalainen perheyritys Landig, joka on tunnettu myös laadukkaista vakuumikoneista ja Sous Vide -laitteista

Vuonna 2013 isä Manfred Landig halusi ratkaista ongelman: Lihanmureutus onnistuu tyhjiöpakkauksessa, mutta se jättää lihaan metallisen sivumaun. Jos lihaa taas mureutetaan kylmässä ilman vakumointia, hävikki on jopa 30 prosenttia.

”Rakensimme kaappia pitkäjänteisesti. Lopulta saimme lämpötilan, kosteuden ja ilmankierron toimimaan täydellisellä tavalla.” Aaron Landig kertoo.

Heidän luomansa Dry Ager®-kaappi toimii 220 voltin verkkovirralla ja ilman ulkoista vesiliitäntää, mikä tekee laitteen sijoittelusta helppoa ja parantaa käytettävyyttä. Kaapin tuotantokustannukset saatiin niin mataliksi, että kaappi maksaa itsensä takaisin jopa kahdella täydellä mureutuskierroksella. Lihan myyntihinta arviolta kaksinkertaistuu, kun sitä mureutetaan 4—6 viikkoa. Optimaalisen kosteuden ja ilmankierron ansiosta lihan paino laskee mureutuksen aikana vain korkeintaan 8 prosenttia.

null

Dry Ager® – Lihanmureutuskaapit kotiin ja ammattikäyttöön.

Etelä-Suomen Kylmähuolto huoltaa kaikkia Dry Ager® -lihanmureutuskaappeja!

Etelä-Suomen Kylmähulto palvelee myös merkistä riippumatta 24/7 vuoden jokaisena päivänä!

Dry Ager® Lihanmureutuskaappeja myydään jo yli 50 maassa. Nyt niitä saa myös Suomesta.

Lihanmureutuskaapit ovat asiakkaiden huomion herättä elementti myymälässä tai ravintolassa. Dry Ager® kaappi pitää lihan ihanteellisissa olosuhteissa siten, että liha pääsee hengittämään vapaasti. Lämpötila ja ilmankosteus ovat kaapissa optimaaliset lihan kypsytykseen.

Mitä pidempään lihaa kypsytetään, sitä intensiivisempi maku tuotteelle syntyy ja sitä mureampi sen rakenne on. Kauemmin mureutettu liha on nuorta tuotetta arvokkaampi, aivan kuten esimerkiksi konjakeissa.

Dry Ager® Lihanmureutuskaappien huolto, asennus ja korjaus!

Työskentelemme päivittäin lämpöpumppujen, vedenjäähdytyskoneiden, ATK- ja konesalien jäähdytyksen, kylmiö- ja pakastehuoneiden, kauppojen kylmälaitteistojen sekä jäähilekoneiden parissa.  *nämä kentät ovat pakollisia!

  Yhteistyökumppanimme

  PNM – Pan Nordic Meat
  Foodbrands Nordic
  Gourmet Gruppen Finland

  Dry Ager® Lihanmureutuskaappien myyntiä hoitaa PNM

  PNM – Pan Nordic Meat HQ sijaitsee Helsingissä. Sen vierestä löytyy oma kylmälaitteiden jälleenmyyntiliike sekä varasto. Ruotsissa toimistomme sijaitsee Täbyssä Tukholman laitamilla.

  • Perustettu 1990
  • Satoja toimittajia eri puolilta maailmaa
  • 6000 miljoonaa tonnia lihaa vuosittain
  • 1500 kuormalavan kylmälaite varasto
  • 35 miljoonan liikevaihto
  • 50 työntekijää
  • Työntekijöiden keski-ikä 30v
  • Yli 800 tuotetta varastossa
  • Tuhansia toimituksia kuukaudessa
  • Ensimmäinen Brasilialaista lihaa Suomeen tuonut yritys

  Ostot & Jälleenmyynti

  PNM-Pan Nordic Meat Oy

  Oskari Seppälä
  Key Account Manager, Retail

  Y-tunnus: 1494149-3