etela-suomen-kylmahuolto-oy-korjaus-ja-asennus

Etelä-Suomen Kylmähuolto Oy tekee merkkiriippumatonta kylmälaite huoltopäivystystä 24/7

24 tuntia vuorokaudessa, 7 päivää viikossa, vuoden jokaisena päivänä!

Meillä on kaikki tarvittavat todistukset ja luvat työskennellä voimassa olevien lakisääteisten vaatimusten mukaisesti tehokkaasti ja ammattimaisesti kaikkien kylmälaitteiden parissa. Työskentelemme aina sen pohjalta, mitä muutoksia jäähdytyslaitteiden säädöksissä käytetään tulevaisuudessa. Me asennamme ja modernisoimme kaikki jäähdytyslaitteet uusien säädösten mukaisesti.

Huolehdimme lakisääteisistä velvoitteistamme asiakkaidemme puolesta, sekä vuototarkastuksista että vuosittaisesta kunnossapidosta sekä ympäristövaatimusten täyttämisestä.

Märäaikaishuolto

Määräaikaishuoltojen avulla vähennetään ennalta-arvaamattomia toimintahäiriöitä kylmäjärjestelmissä ja -laitteissa. Määräaikaishuoltoja toteuttamalla täytetään viranomaismääräysten mukaiset velvoitteet (EU:n F-kaasuasetus 517/2014). Määräaikaishuollot suoritetaan kerran tai kahdesti vuodessa, laitteesta / järjestelmästä riippuen.

Vuototarkastus

Vuototarkastus suoritetaan (laitteessa olevan kylmäaineen määrästä riippuen) yhdestä neljään kertaan vuodessa. Vuototarkastuksen tarkoituksena on minimoida kylmäainevuodot laitteistoista ja täten laskea laitteiston käyttämän energian kulutusta. Kylmäainevuotoja minimoimalla säästetään sekä luontoa että omistajan lompakkoa – ja samalla noudatetaan lakia.

Huoltosopimus

Huoltosopimus tehdään asiakkaan ja Etelä-Suomen Kylmähuolto Oy:n välillä asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Sovimme kunkin huoltosopimuksen sisällöstä joustavasti asiakkaan kanssa neuvotellen.

Kylmälaite huollon ja korjauksen ammattilainen.

Ota yhteyttä!

Toimimme aina ensisijaisesti asiakkaiden edun mukaisesti mahdollisimman taloudellisesti, sinnikkäästi sekä aina kokonaisuutta huomioiden.  *nämä kentät ovat pakollisia!

  Toshiba Ilmalämpöpumput
  Samsung
  Mitsubishi
  Danfoss
  Alfa Laval

  Etelä-Suomen Kylmähuolto Oy tekee merkkiriippumatonta kylmälaite huoltopäivystystä 24h, 7 päivää viikossa, vuoden jokaisena päivänä!

  Olemme jäähdytysalan yritys, jonka toimialaan kuuluu kaikkien kylmälaitteiden huolto, asennus ja korjaus. Meillä on kylmäalan vankka osaaminen ja työkokemus jo vuodesta 1995 alkaen!

  Toimistomme sijaitsee Helsingissä, josta kuljemme vaivattomasti minne tahansa Uudellamaalla. Toimiston välittömästä läheisyydestä löytyy myös työpajamme, jossa voimme esimerkiksi työstää koneistoja tarvittaessa sisätiloissa myös pakkassäällä.

  • Jäähdytysalan kokemus vuodesta 1995
  • Ystävällinen ja nopea palvelu
  • Asiakkaan etu aina ensisijalla
  • Hyväntuulinen ja tehokas työskentely
  • Työkielinä suomi, ruotsi ja englanti
  • 100% suomalainen yritys

  Yhteystiedot

  etela-suomen-kylmahuolto-oy-lahikuva-2019

  Toimiston Aukioloajat

  Arkisin: 07:00 – 16:00
  Viikonloppuisin: Suljettu

  etela-suomen-kylmahuolto-oy-lahikuva-2019